Nieuws

Avondklok vanaf zaterdag 23 januari

Vrijdag 22 januari
Nieuws
Vanaf zaterdag 23 januari geldt voor iedereen een avondklok van 21.00 - 4.30 uur. Dit betekent dat er tot 20.45 uur een baan kan worden afgehangen. Zo heeft iedereen voldoende tijd om voor de avondklok thuis te zijn. 
Het verzoek aan iedereen die als laatste van de baan afgaat, om de verlichting uit te schakelen. Hierdoor voorkomen we onnodige energiekosten en het is prettig voor de omgeving. 
 
Blijf gezond allemaal!
Bestuur TC De Linden

Tennis en padel mag nog met 2 personen

Dinsdag 15 december 2020
Nieuws

Het kabinet heeft strenge maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames stijgt weer, de druk op de zorg neemt toe. Om het aantal contacten zoveel mogelijk te beperken en de verspreiding van het virus een halt toe te roepen gaat Nederland weer in een lockdown. Het zijn harde maatregelen, die de samenleving en ook de sport hard raken. Maar het is nodig, want veiligheid en gezondheid staan voorop en alleen samen krijgen we het virus onder controle. 

De maatregelen gelden van dinsdag 15 december t/m dinsdag 19 januari, en zijn inmiddels verlengd t/m dinsdag 9 februari. 

Lees meer

Steun TC De Linden GRATIS via SponsorKliks!

Dinsdag 24 november 2020
Nieuws

Het zijn uitdagende tijden voor iedereen, zo ook voor onze tennisvereniging. Ondanks onze kerngezonde financiële situatie, missen we natuurlijk wel de nodige inkomsten door gemiste toernooien en gesloten clubhuis. Hoe fijn is het daarom dat jij als lid vanaf nu via SponsorKliks zelf een financiële bijdrage kunt leveren aan TC De Linden, zonder dat het jou een cent extra kost! Zeker nu met alle verleidelijke acties rondom Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas en Kerst!

Hoe kun je TC De Linden gratis sponsoren? 

Lees meer

Inloggen op de website/baan reserveren

Maandag 11 mei 2020
Nieuws

Online een baan reserveren gaat eenvoudig via de ClubApp. Via de website kan het ook, je dient dan wel eerst in te loggen. Indien je nog geen wachtwoord hebt, kun je inloggen door op het icoontje met het hoofdje te klikken. Bij Gebruiker vul je je bondsnummer in, te vinden op je ledenpas. Daarna kun je klikken op Wachtwoord opvragen. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord toegestuurd. Klik op Afhangen om een baan te reserveren.

Agenda

15
feb

Husselavond

20:00 – 22:00
22
feb

Husselavond

20:00 – 22:00
01
mrt

Husselavond

20:00 – 22:00
Toon volledige agenda

Buienradar

Contact

Bezoekadres
Lindenstraat 14
6641 KH Beuningen
Open in Google Maps
024 - 677 17 11 024 - 677 17 11