Nieuws

Update corona-maatregelen zondag 24 mei

Zondag 24 mei
Nieuws
Yes, we mogen ook weer dubbelen!
De richtlijnen voor tennis en padel zijn weer iets verder versoepeld. Vanaf heden is het ook weer toegestaan te dubbelen.
Vier spelers op één baan bij tennis en padel is bij vrij spelen toegestaan, mits de 1,5 meter gehandhaafd wordt.
De overige richtlijnen blijven van toepassing, zoals het online reserveren van een baan en 1,5 meter afstand houden. We roepen iedereen op zijn/haar  verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de afspraken en hygiënemaatregelen te houden. Voor jezelf, maar ook in het belang van de gezondheid van anderen.
Lees meer

Steun TC De Linden GRATIS via SponsorKliks!

Zaterdag 16 mei
Nieuws

Het zijn uitdagende tijden voor iedereen, zo ook voor onze tennisvereniging. Ondanks onze kerngezonde financiële situatie, missen we natuurlijk wel de nodige inkomsten door gemiste toernooien en gesloten clubhuis. Hoe fijn is het daarom dat jij als lid vanaf nu via SponsorKliks zelf een financiële bijdrage kunt leveren aan TC De Linden, zonder dat het jou een cent extra kost!

Hoe kun je TC De Linden gratis sponsoren? 

Lees meer

Kledingcontainer niet gebruiken!

Donderdag 14 mei
Nieuws

Voor de kledinginzameling van Sympany geldt dat er nu letterlijk geen kledingstuk meer de deur uit gaat. Dit zorgt voor erg veel druk op hun capaciteit. Het ingezamelde textiel kan momenteel niet worden afgezet, en moet daarom worden opgeslagen. Sympany heeft hierdoor een aantal maatregelen moeten nemen, waardoor het ingeleverde textiel van 1 mei t/m 1 augustus niet wordt opgehaald. Het verzoek is dan ook om in ieder geval t/m 1 augustus geen kleding te deponeren in de container die op ons park staat van Sympany. Bedankt voor de medewerking!

Inloggen op de website/baan reserveren

Maandag 11 mei
Nieuws

Online een baan reserveren gaat eenvoudig via de ClubApp. Via de website kan het ook, je dient dan wel eerst in te loggen. Indien je nog geen wachtwoord hebt, kun je inloggen door op het icoontje met het hoofdje te klikken. Bij Gebruiker vul je je bondsnummer in, te vinden op je ledenpas. Daarna kun je klikken op Wachtwoord opvragen. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord toegestuurd. Klik op Afhangen om een baan te reserveren.

De gemeente heeft de GO gegeven! Volwassenen mogen nu ook weer tennissen onder voorwaarden!

Maandag 11 mei
Nieuws
De noodverordening is bijgewerkt door de Veiligheidsregio en de gemeente Beuningen, dus we mogen nu officieel starten met de trainingen aan onze volwassen leden! Ook mogen we weer vrij tennissen, al is dit wel beperkt tot ALLEEN enkelspel! Hieronder staan de belangrijkste afspraken die we als club met ons allen moeten naleven om ervoor te zorgen dat we hopelijk per 1 juni weer volledig kunnen tennissen!
 
  • Voor de jeugd verandert er niets, wanneer jeugdleden willen vrij tennissen zal er een toezichthouder aanwezig moeten zijn. Hiervoor zoeken we nog steeds vrijwilligers (stuur mail naar jeugdcommissie@tcdelinden.nl)
  • Voor volwassenen geldt dat er alleen met 2 personen per baan getennist mag worden (enkelspel). Enige uitzondering: 2 op 2 vrij spelen (dubbelspel) is alleen mogelijk met vier personen uit hetzelfde huishouden die samen onder één dak wonen. 
Lees meer

Agenda

08
jun

Husselavond

20:00 – 23:00
15
jun

Husselavond

20:00 – 23:00
22
jun

Husselavond

20:00 – 23:00
Toon volledige agenda

Toernooi.NL (TC De Linden)

Buienradar

Contact

Bezoekadres
Lindenstraat 14
6641 KH Beuningen
Open in Google Maps
024 - 677 17 11 024 - 677 17 11